0532 111 01 02 (pbx)
Hata
  • [OSSystem] Alledia framework not found
  • [OSYouTube] Alledia framework not found

Lazer metre nedir?

  • Super User tarafından yazıldı.
  • Published in Blog
  • Hits: 16245
  • Yazdır, e-Posta

Lazer metre lazer ile mesafe ölçmeye yarayan cihazdır. Hassas ölçüm yapabilmesi sayesinde profesyonel ve amatör kullanıcıların bir numaralı yardımcısıdır. Lazer metrenin en büyük avantajı tek kişi ile ölçüm yapabilmesi ve normal metrelerden daha hassas ölçüm yapabilmesidir. Bir lazermetre, lazer ışınlarının yardımı ile mesafeleri ölçer.

Bu odaklanan ışınlar, lazer metre tarafından yayılır. Bunun üzerine bu cihaz ışık ışınlarının kaynağa tekrar yansıması için gerekli zamanı hesaplar elde edilen sonuçlar sayesinde mesafe oldukça hassas bir şekilde tespit edilir. Mesafe ölçümün bu şekli örneğin ultrasonik ölçüm gibi diğer alternatiflerden çok daha hassastır. Ultrasonik mesafe ölçerler ses dalgalarını ultrasonik alanda yayıyorlar. Bu ses dalgaları dalgalı biçimde genişler ve bir çok arıza faktörü tarafından etkilenebilir: çevrede bulunan nesneler ultrasonik ses dalgalarının yayılımını engeller ve böylece ölçüm sonucunu değiştirir. Lazer ışını ise doğrudan ve hassas bir şekilde ölçüm yapar, kırmızı ölçüm noktası erişimi zor olan noktalarda dahi hangi mesafenin ölçüldüğünü gösterir. Yalnız bir tuşa basmakla ölçüm sonuçları toplanır veya çıkarılır ve oda hacmi veya alanlar hesaplanır.

Kullanıcı Menüsü

Bu bölümden satın aldığınız veya almayı düşündüğünüz ürün ile alakalı destek,kargo ve garanti konuları hakkında bilgi alabilirsiniz. Eğer ürün satın aldıysanız özel müşteri temsilcinize özel destek kaydı açabilir, kargo takibi yapabilirsiniz. Aynı zamanda Ürün ile alakalı yaşadığınız tüm sorunlar için garanti sürecini başlatabilir veya teknik destek hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

 

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.